Varastotyöntekijä

Taipale Varastointi Oy on vuonna 2015 perustettu varastointialan yritys, joka kuuluu jyväskyläläiseen Taipale-konserniin. Yrityksemme palvelee asiakkaita Hämeenlinnan alueella ja työllistää yli kaksikymmentä kokoaikaista työntekijää sekä tarvittavan määrän sesonkityöntekijöitä. Varastointitiloja on 35 000 m2 / 250 000 m3 sekä tarvittaessa etsimme asiakkaillemme soveltuvat tilat omien tilojen ulkopuolelta.

Yrityksemme arvot perustuvat asiakaslähtöisyyteen, perheyrittäjyyteen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Liiketoimintojen jatkuva kehittäminen sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat yrityksen tärkeimmät voimavarat. Arvostamme myös ympäristöämme ja tästä syystä huolehdimme mm. asianmukaisesti jätteiden lajittelusta kiinteistöissämme.

Etsimme nyt joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista varastotyöntekijää, jolla on kokemusta perusvarastotyön tekemisestä: lähetysten vastaanottamisesta, hyllyttämisestä, keräilemisestä, lähettämisestä sekä inventointien tekemisestä. Hakijalta pitää olla aikaisempaa trukkikokemusta sekä mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä.

Tarjoamme TES:n mukaisen palkan lisineen, vähintään kahdeksi viikoksi etukäteen suunnitellut työvuorot, työvaatteet ja -kengät, kattavan erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon,perehdytyksen tehtävään, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut työsuhteesi ajaksi sekä joukon ammattikuljettajia työkavereiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 – 16 logistiikkakoordinaattori Miia Matinen puh. 0406751675 / miia.matinen@kaukokiito.fi.

Hae tähän työpaikkaan